11.11.11 - vecht mee tegen onrecht by Sien Verstraeten

Voorbije zondag mocht ik voor 11.11.11 een sfeerreportage maken van twee acties: een jogging in Vossem en een pannenkoekenslag in Ganshoren.

Livestream in woonzorgcentra by Sien Verstraeten

Cultuurconnect stuurde me op pad om foto's te maken van een concert. Niet zomaar een concert: het werd via livestream uitgezonden in verschillende woonzorgcentra.

Coder-wat? by Sien Verstraeten

Voor Cultuurconnect ging ik in de Permeke-bibliotheek foto's maken van 'Coderdojo 4 girls'. Om eerlijk te zijn, van al die digitale dingen en coderen begrijp ik geen snars. Het was een wonderlijke namiddag, een bib vol meisjes die in opperste concentratie leren coderen.

Deze foto is al tof door de twee verschillende meisjes en hun uitdrukking, tijdens het bewerken viel me plots het detail op: het kruisje aan het oor van het blonde meisje. De foto lijkt meteen nog iets extra te vertellen zo.

Jeugdwerk heeft OOG voor armoede by Sien Verstraeten

De Ambrassade organiseerde samen met Uit de Marge een inspiratiedag over armoede: wat kan de jeugdsector doen? In de Permeke-bibliotheek maakte ik foto's van de introductie, een lezing en een panelgesprek.